Інгредієнти:
►450 гр. сметани низької жирності ►4 ч. ложки желатину ►400 гр. незернистого сиру ►Цукрова пудра за смаком ►2 харчових барвника (какао і вишневий барвник) ►Роз'ємна форма (маленька) або нероз'ємна з пекарським папером
Приготування:
Желатин замочуємо в 3/4 склянки прохолодної кип'яченої води. Змішуємо сир зі сметаною, додаємо цукрову пудру до смаку, виливаємо в цю масу розпущений на водяній бані желатин. Ділимо все це на 3 частини і 2 з них підфарбовуємо барвниками.
У роз'ємну форму виливаємо по черзі строго по серединці по 4 ст. ложки білої маси. Потім з вишневим барвником. Потім з какао. І так до тих пір, поки не закінчиться маса. Прибираємо в холодильник на 4 години.
bon appetit:)
|