П`ятниця, 22.11.2024, 09:05
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Десерти

Глазуровані сирки


Інгредієнти:

►Сир (треба брати сухий) - 400 гр.
►Масло вершкове - 25 гр.
►Вершки (30% жирності, але можна і меншої) - 25 мл
►Пудра цукрова - 100-150 гр.
►Шоколад - 100 гр.


Приготування:

Змішуємо сир, вершки, цукрову пудру і м'яке масло. Маса не повинна бути рідкою (кількість масла та вершків залежить від вологості сиру)
Зліпити з маси кульки, брусочки. Форму виберете, яка вам більше подобається. Поставити в морозилку хвилин на 10 -15, тим часом приготувати глазур.
Розтопити шоколад з вершками в мікрохвильовці у великій ємності. Дістаємо сирки з морозилки, кладемо в шоколад, обвалюють його з усіх сторін і за допомогою 2 вилок дістаємо. Кладемо на пергаментний папір. Ставимо в холод.

bon appetit:)



Категорія: Десерти | Додав: unknown (02.08.2012)
Переглядів: 902 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Малиновий чізкейк
Омлет з креветками
Млинці з сиром
Десерт "Інь-Янь"
Соус "Бешамель"
Яйце "Бенедикт" з куркою
Шоколадні оладки
Адана кебаб (Adana kebab)
Йогуртовое желе
Борщ волинський
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua