Інгредієнти:
►Сир (треба брати сухий) - 400 гр. ►Масло вершкове - 25 гр. ►Вершки (30% жирності, але можна і меншої) - 25 мл ►Пудра цукрова - 100-150 гр. ►Шоколад - 100 гр.
Приготування:
Змішуємо сир, вершки, цукрову пудру і м'яке масло. Маса не повинна бути рідкою (кількість масла та вершків залежить від вологості сиру) Зліпити з маси кульки, брусочки. Форму виберете, яка вам більше подобається. Поставити в морозилку хвилин на 10 -15, тим часом приготувати глазур. Розтопити шоколад з вершками в мікрохвильовці у великій ємності. Дістаємо сирки з морозилки, кладемо в шоколад, обвалюють його з усіх сторін і за допомогою 2 вилок дістаємо. Кладемо на пергаментний папір. Ставимо в холод.
bon appetit:)
|