Інгредієнти:
►2 середніх шматка хліба (батон) ►2 середніх яйця ►3 столових ложки молока ►1/2 чайної ложки цукру ►2 столові ложки вершкового масла
Для карамелі: ►1 столова ложка вершкового масла ►4 столових ложки коричневого цукру ►4 столових ложки води ►1 маленький банан
Приготування:
Яйця збийте з молоком і цукром. Занурте кожний шматок хліба в цю суміш. Нагрійте сковороду на середньому вогні, влийте олію і на шиплячій олії обсмажте тост з обох боків до золотисто-коричневої скоринки. Для карамелі в маленькій каструльці змішайте масло, воду і цукор. Доведіть до кипіння на середньому вогні. Дайте суміші покипіти близько 3 хвилин або поки суміш не почне гуснути. Зніміть з вогню. Додайте в соус банани. Накрийте чим-небудь і залиште на 2 хвилини. Залийте тости карамеллю і подавайте до столу.
bon appetit:)
|