Інгредієнти:
►Філе риби типу пангасіуса 500-600 гр. ►Яйця - 3 шт. ►Молоко - 200 мл. ►Борошно - 200 гр. ►Сіль, спеції за смаком ►Лимон - 1/2
Приготування:
Рибу нарізати на середні шматки, посолити, додати різні спеції (в нашому випадку лайм з перцем, орегано, розмарин, базилік) збризнути соком лимона, перемішати і поставити в холодильник від 30 хв до 1 години. Для приготування кляра збити яйця в піну, додати цівкою молоко і продовжувати збивати, потім борошно, все добре розмішати до розчинення грудочок. Рибу обваляти в клярі, обсмажити в рослинній олії з двох боків до золотистого кольору. Подавайте з будь-яким соусом, прикрасивши часточкою лимона і гілочкою свіжої зелені. До риби прийнято подавати біле сухе вино.
bon appetit:)
|