Середа, 18.12.2024, 07:24
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Риба в клярі


Інгредієнти:

►Філе риби типу пангасіуса 500-600 гр.
►Яйця - 3 шт.
►Молоко - 200 мл.
►Борошно - 200 гр.
►Сіль, спеції за смаком
►Лимон - 1/2


Приготування:

Рибу нарізати на середні шматки, посолити, додати різні спеції (в нашому випадку лайм з перцем, орегано, розмарин, базилік) збризнути соком лимона, перемішати і поставити в холодильник від 30 хв до 1 години.
Для приготування кляра збити яйця в піну, додати цівкою молоко і продовжувати збивати, потім борошно, все добре розмішати до розчинення грудочок.
Рибу обваляти в клярі, обсмажити в рослинній олії з двох боків до золотистого кольору. Подавайте з будь-яким соусом, прикрасивши часточкою лимона і гілочкою свіжої зелені.
До риби прийнято подавати біле сухе вино.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 1024 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Умови зберігання бананів. Як вибрати стиглий банан
Ананаси фаршировані курячим філе, запечені під сиром
Яловичина, запечена з картоплею
Рулет з лаваша в грецькому стилі
Багатошаровий кавовий напій
Булочки з корицею
Курка в медово-гірчичному соусі
Біляші з куркою
Веллінгтон з яловичиною
Сирні кубики
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua