Пряний часниково-вершковий суп
Інгредієнети (4 порції):
1 головка часнику - 30 гр. 1 цибулина - 100 гр. Картопля - 400 гр. Вершкове масло - 50 гр. Вершки - 100 гр. Лавровий лист Сіль
Приготування:
Часник нарізати пластинами, цибулю подрібнити. У сковороді розтопити масло, додати часник, цибулю і лавровий лист. Готувати на повільному вогні 15 хв. У каструлю налити 1 літр води, додати готовий часник з цибулею, дати закипіти. Картоплю нарізати на маленькі кубики, кинути в киплячий бульйон і варити 15 хв. Посолити. Суп збити в пюре в блендері, змішати з вершками.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
|
Переглядів: 807
| Рейтинг: 0.0/0 |
|