Вівторок, 30.04.2024, 22:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Пряний часниково-вершковий суп



Інгредієнети (4 порції):

1
головка часнику - 30 гр.
1
цибулина - 100 гр.
Картопля -
400 гр.
Вершкове
масло - 50 гр.
Вершки -
100 гр.
Лавровий
лист
Сіль



Приготування:

Часник нарізати пластинами, цибулю подрібнити. У сковороді розтопити масло, додати часник, цибулю і лавровий лист. Готувати на повільному вогні 15 хв.
У каструлю налити 1 літр води, додати готовий часник з цибулею, дати закипіти.
Картоплю нарізати на маленькі кубики, кинути в киплячий бульйон і варити 15 хв. Посолити.
Суп збити в пюре в блендері, змішати
з вершками.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (30.03.2012)
Переглядів: 807 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Заморожений фруктовий салат з йогуртом
Піца «3 сири» з грибами
Суп з креветками
Курка "по-Пармськи"
Банановий чізкейк без випічки
Зрази овочеві
Грецький Ролл
Апельсинова кава
Екологічно чисте молоко
Часникові чіпси з лаваша
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua