Ромштекс не треба плутати з біфштексом, оскільки ромштекс - це відбивна, яка обов'язково смажиться в панірувальних сухарях. Подається ця відбивна з картоплею фрі, соусом і салатом, за бажанням. Можна також додати в якості гарніру брокколі, вона тільки поліпшить травлення.
Інгредієнти:
►Яловичина, ►Яйце, ►Сіль, ►Перець, ►Сухарі.
Приготування:
М'ясо чистимо від сухожиль, ріжемо поперек волокон, товщина - 2 сантиметри. Відбиваємо, солимо і перчимо до смаку, змочуємо в "льєзон". Льезон: яйце, вода, молоко. Паніруємо в сухарях. М'ясо обсмажуємо на гарячому рослинному маслі з двох сторін. До готовності доводимо в духовці.
bon appetit:)
|