Четвер, 02.05.2024, 21:41
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Ромштекс

Ромштекс


Ромштекс не треба плутати з біфштексом, оскільки ромштекс - це відбивна, яка обов'язково смажиться в панірувальних сухарях. Подається ця відбивна з картоплею фрі, соусом і салатом, за бажанням. Можна також додати в якості гарніру брокколі, вона тільки поліпшить травлення.

Інгредієнти:

►Яловичина,
►Яйце,
►Сіль,
►Перець,
►Сухарі.


Приготування:

М'ясо чистимо від сухожиль, ріжемо поперек волокон, товщина - 2 сантиметри. Відбиваємо, солимо і перчимо до смаку, змочуємо в "льєзон".
Льезон: яйце, вода, молоко.
Паніруємо в сухарях.
М'ясо обсмажуємо на гарячому рослинному маслі з двох сторін.
До готовності доводимо в духовці.

bon appetit:)


Категорія: Ромштекс | Додав: unknown (15.04.2013)
Переглядів: 1414 | Теги: Ромштекс | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Оливки й маслини. Як вибрати оливки?
Спеції для плову
Запечені курячі стегенця
Журавлино-гранатовий шорль
Молочний коктейль «Coffee Milkshake»
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Завитки з шинкою і ананасами
Домашнє ягідне морозиво
Чахохбілі з курей
Апельсинова кава
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua