Інгредієнти:
►огірки, ►чорний перець горошком, ►гвоздика, ►1-2 зубчики часнику, ►гілочка кропу, ►м'ята, ►250 мл соку смородини, ►50 гр солі, ►20 гр цукру
Приготування:
Добре промийте огірки і зріжте кінчики з обох сторін. На дно кожної банки покладіть по 2-3 горошини чорного перцю, гвоздику, 1-2 зубчики часнику, гілочку кропу і м'яту. Приготуйте розсіл з 1 літра води, 250 мл соку смородини, 50 гр солі і 20 гр цукру, доведіть до кипіння. Огірки поставте в банку вертикально і залийте киплячим розсолом. Закрийте банки кришками і стерилізують 10 хвилин.
bon appetit:)
|