Інгредієнти:
Тісто: ►1 ст. волоських горіхів ►500 г борошна ►2 ч. л. соди (негашеної) ►300 г меду ►300 г цукру ►6 яєць
Крем: ►700 г сметани ►200 г цукрової пудри ►пакетик цукрової пудри зі смаком ванілі (80 г) Додатково: ►70 г молочного шоколаду
Приготування:
Спершу приготуємо тісто і коржі. Яйця і цукор збити до білого кольору. Додати соду і мед (якщо мед густий, його треба розтопити на водяній бані). Горіхи перекрутити на м'ясорубці, додати в яєчно-медову суміш. Додати просіяне борошно. Тісто виходить густе. Прямокутну форму змастити олією, застелити пергаментом. Викласти 1/4 частину тіста, розрівняти. Випікати в розігрітій до 180 ° C духовці хвилин 15 до красивого бронзового кольору. Так спекти 4 коржі, остудити їх і обрізати рівно краї, які потім запекти в духовці до коричневого кольору, остудити і перемолоти в комбайні. Крем готується дуже просто. Для цього треба сметану збити з цукровою пудрою. Збірка. Кожен корж густо промазати кремом. Боки тоже змастити і обсипати подрібненими в процесорі обрізками. Шоколад натерти і посипати верх торта.
bon appetit:)
|