Субота, 04.05.2024, 11:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Бісквітний медовик без масла


Інгредієнти:

Тісто:
►1 ст. волоських горіхів
►500 г борошна
►2 ч. л. соди (негашеної)
►300 г меду
►300 г цукру
►6 яєць

Крем:
►700 г сметани
►200 г цукрової пудри
►пакетик цукрової пудри зі смаком ванілі (80 г)
Додатково:
►70 г молочного шоколаду


Приготування:

Спершу приготуємо тісто і коржі. Яйця і цукор збити до білого кольору.
Додати соду і мед (якщо мед густий, його треба розтопити на водяній бані).
Горіхи перекрутити на м'ясорубці, додати в яєчно-медову суміш.
Додати просіяне борошно. Тісто виходить густе.
Прямокутну форму змастити олією, застелити пергаментом.
Викласти 1/4 частину тіста, розрівняти.
Випікати в розігрітій до 180 ° C духовці хвилин 15 до красивого бронзового кольору.
Так спекти 4 коржі, остудити їх і обрізати рівно краї, які потім запекти в духовці до коричневого кольору, остудити і перемолоти в комбайні.
Крем готується дуже просто. Для цього треба сметану збити з цукровою пудрою.
Збірка. Кожен корж густо промазати кремом. Боки тоже змастити і обсипати подрібненими в процесорі обрізками.
Шоколад натерти і посипати верх торта.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (14.05.2012)
Переглядів: 1421 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Закуска з лосося та сиру
Запіканка на сніданок
Крабові палички: склад, калорійність, шкода або користь
Курка в медово-гірчичному соусі
Млинці з курячими сердечками
Шоколадна паннакотта
Лимонад з ківі
Шиш-кебаб
Апельсинові дольки
Картопля Шато
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua