Четвер, 16.05.2024, 07:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Форшмак

Форшмак



Інгредієнти:

►Філе пряного оселедця з 2-3 рибин
►Цибуля - 1 головка
►зелень
►Яйця варені - 3 шт.
►перець
►Цукор - 2 столових ложки
►Гірчиця - 1 столова ложка
►Соняшникова олія - 1/4 склянки
►Батон - 3 скибочки батона
►Яблуко - 1 шт.
►Винний або яблучний оцет - 1 столова ложка


Приготування:

Філе риби на 2 години замочуємо в молоці. Білки дрібно рубаємо. Яблуко очищуємо. Оселедець провертаємо в м'ясорубці з яблуком і цибулею. Туди ж - вимочений в молоці, і віджатий батон без скоринки. На два рази. Жовток розтираємо з цукром і перцем, розмішуємо в олії (чверть склянки). У фарш додаємо гірчицю, оцет. З'єднуємо з білками і розтертим жовтком.
Посипаємо форшмак зеленню. Все.

bon appetit:)


Категорія: Форшмак | Додав: unknown (20.04.2013)
Переглядів: 699 | Теги: Форшмак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Рибні палички з соусом тартар
Млинці з м'ясом
Гарячий шоколад з кавою, корицею і маршмелоу
Домашній гамбургер з житнім хлібом
Дуже смачні печериці!
Омлет з креветками
Угорський торт "Добош"
Листковий салат
Користь і шкода грибів
Ірландський шоколадний торт з Гіннесом
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua