П`ятниця, 29.03.2024, 03:06
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Помідори на зиму

Томати у власному соку


Інгредієнти:

►550-600 гр помідорів,
►300-350 гр подрібненої томатної маси,
►15 гр солі,
►1-2 часточки часнику,
►15 гр зелені


Приготування:

Помідори ретельно промийте і покладіть у банки, додайте туди часник і зелень. З решти помідорів зробіть томатний сік або протерту однорідну масу, додайте до неї нарізані помідори і прокип'ятіть протягом 5-10 хвилин, постійно помішуючи, потім в гарячому стані протріть через друшляк або сито. До приготовленої томатної заливки додайте сіль з розрахунку 20 г на 1 л заливки і знову прокип'ятіть протягом 15 хв. Отриманою гарячою масою залийте помідори, укладені в банки, і стерилізують в каструлі з водою, попередньо нагрітій до температури не менше 60 ° С близько 30 хвилин. Потім банки відразу ж закатати і поставте на кришку для повітряного охолодження.

bon appetit:)


Категорія: Помідори на зиму | Додав: unknown (03.09.2013)
Переглядів: 3025 | Теги: консервування помідорів, томати у власному соку, рецепти консервування помідорів, Консервовані помідори: заготовки з | Рейтинг: 2.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Спагетті з креветками
Картопляна тортілья
Білий апельсиновий торт
Картопляні палички з сиром
Салат "Цезар" з куркою
Як вибрати кавун?
Банановий коктейль з морозивом
Соус "Бешамель"
Курка з соусом Теріякі
Ідеальний лимонад
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua