Інгредієнти:
►550-600 гр помідорів, ►300-350 гр подрібненої томатної маси, ►15 гр солі, ►1-2 часточки часнику, ►15 гр зелені
Приготування:
Помідори ретельно промийте і покладіть у банки, додайте туди часник і зелень. З решти помідорів зробіть томатний сік або протерту однорідну масу, додайте до неї нарізані помідори і прокип'ятіть протягом 5-10 хвилин, постійно помішуючи, потім в гарячому стані протріть через друшляк або сито. До приготовленої томатної заливки додайте сіль з розрахунку 20 г на 1 л заливки і знову прокип'ятіть протягом 15 хв. Отриманою гарячою масою залийте помідори, укладені в банки, і стерилізують в каструлі з водою, попередньо нагрітій до температури не менше 60 ° С близько 30 хвилин. Потім банки відразу ж закатати і поставте на кришку для повітряного охолодження.
bon appetit:)
|