►Сьомга або форель слабосолона - 250-300 г ►Крем-сир (кімнатної температури) - 150 г ►Огірок довгий (парниковий) - 1 шт. ►Креветки королівські (відварити 1-2 хвилини) - 6-8 шт. ►Ікра і зелень для прикраси
Приготування:
Сьомгу або форель нарізаємо тонкими скибочками. Огірок розрізаємо впоперек навпіл. Одну половину прибираємо в холодильник і залишаємо для подачі. Другу половину огірка очищаємо від шкірки, розрізаємо вздовж навпіл, видаляємо насіння і нарізаємо огірок тонкою соломкою. Кожну відварену креветку розрізаємо вздовж на дві половинки. На столі розстеляємо харчову плівку, розкладаємо на плівці скибочки сьомги трохи внахлест. Зверху рівномірно розподіляємо крем-сир. Розкладаємо огірки і креветки. Туго згортаємо рулет за допомогою харчової плівки, загортаємо рулет у харчову плівку і прибираємо в холодильник на 3-4 години. Охолоджений рулет звільняємо від плівки і акуратно нарізаємо на рулетики за допомогою гострого ножа. З огірка раніше відкладеного, вирізаємо за допомогою формочки для печива, квіточки або інші на ваш розсуд фігури.Кружок огірка змащуємо крапелькою крем-сиру і "приклеюємо" рулетик і за бажанням, прикрашаємо рулетики крем-сиром з кондитерського мішка з насадкою "зірочка". При подачі прикрасити ікрою і свіжою зеленню.