П`ятниця, 22.11.2024, 01:22
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Грибні

Гриби в сметані


Інгредієнти:

►Cвіжих грибів -500 гр.
►Сметана - 1/2 склянки 
►Сир - 25 гр.
►Борошно - 1 чайну ложку
►Олія - 2 столові ложки 


Приготування:

Гриби очистити, промити й обшпарити гарячою водою. Відкинувши їх на сито, дати стекти воді, нарізати гриби скибочками, посолити і обсмажити на олії. Перед закінченням смаження в гриби додати чайну ложку борошна і перемішати, потім покласти сметану, прокип'ятити, посипати тертим сиром і запекти. При подачі на стіл посипати гриби зеленню петрушки або кропом. Можна також запекти в сметані й консервовані гриби. Для цього слід злити розсіл, а гриби промити, порізати і прожарити. В іншому вчинити так само, як і зі свіжими грибами.
Запікати при 200° С - 8-10 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Грибні | Додав: unknown (18.05.2012)
Переглядів: 1025 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Буженина за 10 хвилин
Карамельна кава в турці
Чай масала
Кавовий торт-мус
Борщ московський
Десертні роли з бананом і вишнею
Хачапурі по-аджарський
Пончики з лимонним кремом
Салат "Грибний пеньок"
Німецькі млинці з начинкою
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua