Інгредієнти:
►Cвіжих грибів -500 гр. ►Сметана - 1/2 склянки ►Сир - 25 гр. ►Борошно - 1 чайну ложку ►Олія - 2 столові ложки
Приготування:
Гриби очистити, промити й обшпарити гарячою водою. Відкинувши їх на сито, дати стекти воді, нарізати гриби скибочками, посолити і обсмажити на олії. Перед закінченням смаження в гриби додати чайну ложку борошна і перемішати, потім покласти сметану, прокип'ятити, посипати тертим сиром і запекти. При подачі на стіл посипати гриби зеленню петрушки або кропом. Можна також запекти в сметані й консервовані гриби. Для цього слід злити розсіл, а гриби промити, порізати і прожарити. В іншому вчинити так само, як і зі свіжими грибами. Запікати при 200° С - 8-10 хвилин.
bon appetit:)
|