Інгредієнти:
►яловичий бульйон - 800 г ►яловичий фарш - 120 г ►капуста - 80 р. ► картопля - 40 г ►цибуля - 50 г ►морква - 40 г ►цукор - 10 г ►буряк - 160 г ►сметана - 20 г ►сіль - щіпку ►столовий оцет - 1 ст. л. ►томатне пюре - 30 г ►топлене масло - 20 г ►кріп - трохи ►квасоля - 40 г ►чорний перець - щіпку ►часник - 2 зубчики ►яйця - 1/2 шт.
Приготування:
Квасолю замочіть на 8 годин у холодній воді, промийте, залийте гарячою водою, зваріть до готовності без солі. Цибулю наріжте соломкою, спассеруйте в половині норми масла, додайте нарізану соломкою моркву, обсмажуйте 5 хвилин при помішуванні, покладіть томатне пюре і прогрійте. Буряк наріжте соломкою, злегка обсмажте в маслі, що залишилося, додайте трохи бульйону, цукор, 1/3 норми оцту і тушкуйте до розм'якшення. В кінці покладіть овочі з томатом, в киплячий бульйон введіть капусту, дайте закипіти, додайте картоплю, нарізану кубиками, і варіть 10 хвилин. Покладіть тушковані буряки, варену квасолю, часник і спеції. Варіть ще 10 хвилин. Пропустіть фарш і цибулю через м'ясорубку, додайте яйце, воду, сіль, перець, збийте. Сформуйте фрикадельки і відварюйте їх у підсоленій воді 15 хвилин. Покладіть в тарілку, налийте борщ, заправте сметаною, посипте зеленню.
bon appetit:)
|