Інгредієнти:
►Сердечка курячі - 500 гр. ►Морква - 1шт. ►Цибуля ріпчаста - 1шт. ►Сметана (15%) - 2 ст.л. ►Цибуля порей - 20 гр. ►Оливкова олія-2 гр. ►Сіль, спеції за смаком (у мене суміш коріння-петрушка, селера, пастернак і чорний мелений перець)
Приготування:
Сердечка промиваємо, прибираємо зайвий жир. Ріжемо невеликими шматками цибулю. Цибулю відправляємо на гарячу сковорідку з крапелькою масла. Після того як цибуля стала золотистого кольору, відправляємо до неї сердечка. Тушкуємо хвилин 12 і додаємо нарізану невеликими брусочками моркву, ще 3 хвилини тушкуємо, помішуючи. Далі сіль, коріння і трішки чорного меленого перцю. Слідом за приправами 2 ст.л. сметани. Все ретельно змішуємо, даємо тушитися ще пару хвилин і готово. Посипаємо цибулею пореєм - зеленою частиною. Можна подавати з рисом, картоплею, макаронами.
bon appetit:)
|