Яйця-3 шт Картопля - 130 г Сіль - 1 ч. л. Горбуша, консервована у власному соку - 200 г Майонез - 80 г Сир твердих сортів - 50 г Цибуля срібляста - 100 г Яблука - 1 шт Петрушка - 30 г Приготування:
Відварітьяйцянакруто.Так самовідварітькартоплювмундирі, впідсоленійводі.Длярецептадостатньо всього2середнікартоплини. Розкладайте шар за шаром, кожен по 2 мм. 1-ий шар - риба, яка зверху промащується невеликою кількістю майонезу (пів чайної ложки на кожну формочку). Другим шаром викладайте натерту картоплю і знову змастіть невеликою кількістю майонезу. Дрібно наріжте цибулину і знову ж половину від цього розкладіть по формах (3-ій шар). Далі викладіть шар яєчного білка і змастіть його майонезом. Очистіть яблуко і натріть половинку на дрібній тертці. Розкладіть наступним шаром по формам. Зверху яблук розкладіть шар тертого сиру і знову майонез. І фінальним шаром натріть зверху яєчний жовток. Поставте салат на пару годин в холодильник. Потім дістаньте і приберіть фольгу. Салат можна прикрасити петрушкою.
bon appetit:)
Якщонемає спеціальнихформочокдлязапіканняпечива, томожназробити їх зфольги.Наріжте5смужокфольгишириною7-10 см.Повернітькожнувдовжинушириною1,5-2см,(4-5поворотів).Кінціз'єднатитак як на картинці.