П`ятниця, 22.11.2024, 06:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Суші, Роли

Ролл "Мозаїка"


Інгредієнти:

Рис для суші (японський, круглозерний) 200г
Оцет рисовий 20мл
Ікра летючої риби (тобіко) 30г
Водорості норі (великі аркуші) 1 шт.
Огірки 100г
Сьомга 60г


Приготування:

Поставте каструлю на середній вогонь, доведіть рис до кипіння, приберіть комбу, зменшіть вогонь і варіть рис близько 20 хвилин, не знімаючи кришки. Після дайте рису постояти хвилин п'ятнадцять, перекладіть його в миску і заправте рисовим оцтом, змішаним із сіллю та цукром (або готовою приправою на основі рисового оцту). Візьміть пару столових ложок ікри тобіко будь-якого кольору і перемішайте з рисом для суші. Лист норі розділіть навпіл поперек перфорації на аркуші. Змочивши водою руки, викладіть пофарбований рис на водорості рівним шаром. Загорніть його в норі з рисом так, щоб вийшов точно один оборот норі навколо огірка. І розріжте навпіл уздовж огірка. і ще раз навпіл. Покладіть на бамбуковий килимок половину листа норі і перенесіть на неї дві четвертинки ролу, зрізами назовні. Килимком підніміть норі. У середину покладіть начинку. Можна взяти будь-які овочі, японський омлет і т.д. В даному випадку використано невелику кількість лосося для суші. Накрийте начинку двома залишилися четвертинками ролу. У вас вийшов оригінальний квадратний рол. Залишилося тільки розрізати його гострим ножем на чотири частини, обрізавши нерівні краї. І подати до столу з маринованим імбиром і васабі.

bon appetit:)



Категорія: Суші, Роли | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 1018 | Коментарі: 1 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Запечена сьомга зі шпинатом
Домашній хліб в духовці
Фінська уха
Борщ сибірський
Курячий бульйон з потрухами
Апельсинова кава
Сендвіч з куркою
Шоколадно-вершковий мус
Кавовий торт-мус
Імбирний чай з полуницею
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua