|
Заморожений білий "гарячий" шоколад
Інгредієнти:
Білий шоколад - 200 г Вершки - 2 столових ложки Суміш для гарячого шоколаду - 1 пакетик Цукрова пудра - 1 столова ложка Молоко - 1 1/2 склянки Лід - 3 склянки Збиті вершки Шоколадна стружка
Приготування:
Білий шоколад розтопіть на водяній бані. Додайте суміш для гарячого шоколаду і цукрову пудру. Перемішайте до однорідної маси. Зніміть з вогню. Поступово додайте 1/2 склянки молока. Як тільки все перемішалося, остудіть. У блендер залийте решту молока, шоколадну охолоджену суміш і лід. Збийте на високій швидкості. Подавайте зі збитими вершками та шоколадною стружкою.
bon appetit:)
|
Категорія: Шоколад | Додав: unknown (23.03.2012)
|
Переглядів: 1093
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|