Неділя, 28.04.2024, 06:16
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Хліб

Домашній хліб в духовці



Інгредієнти:

►Борошно - 450 гр
►Дріжджі - 1 ч. ложка
►Сіль - 1 ч. ложка
►Вода тепла - 350 мл


Приготування:

Змішати всі інгредієнти і замісити рідке тісто, накрити рушником або кришкою і залишити при кімнатній температурі близько 12 годин, можна залишити на ніч, використовувати тісто можна і трохи раніше і пізніше, не можна використовувати, якщо пройшла доба (24 години)
Розігріти духовку до 250°С і підготувати деко для випічки, можна присипати борошном або вистелити пергаментний папір.

Посипати поверхню борошном, викласти тісто пом'яти його, надати форму або класичну як на фото, або надати форму серця, гострим ножем зробити надрізи, але не глибокі, викласти на деко і поставити в духовку випікатися на 40-50 хвилин. До золотистої скоринки. Викласти готовий хліб на решітку накрити рушником, щоб скоринка не була сухою, але якщо Вам подобаються сильно хрусткий хліб, то рушником не накривати.

bon appetit:)


Категорія: Хліб | Додав: unknown (15.01.2013)
Переглядів: 1220 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Маса продуктів у столовій і чайній ложці в грамах
Відварені креветки
Завитки з шинкою і ананасами
Молочний коктейль з медом
Лимонно-чорничні оладки
Какао «Повітряний поцілунок»
Роли з тунцем
Італійський суп з фрикадельками
Шоколадна паннакотта
Французький тост з бананово-карамельним соусом
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua