Інгредієнти:
►Борошно - 450 гр ►Дріжджі - 1 ч. ложка ►Сіль - 1 ч. ложка ►Вода тепла - 350 мл
Приготування:
Змішати всі інгредієнти і замісити рідке тісто, накрити рушником або кришкою і залишити при кімнатній температурі близько 12 годин, можна залишити на ніч, використовувати тісто можна і трохи раніше і пізніше, не можна використовувати, якщо пройшла доба (24 години) Розігріти духовку до 250°С і підготувати деко для випічки, можна присипати борошном або вистелити пергаментний папір.
Посипати поверхню борошном, викласти тісто пом'яти його, надати форму або класичну як на фото, або надати форму серця, гострим ножем зробити надрізи, але не глибокі, викласти на деко і поставити в духовку випікатися на 40-50 хвилин. До золотистої скоринки. Викласти готовий хліб на решітку накрити рушником, щоб скоринка не була сухою, але якщо Вам подобаються сильно хрусткий хліб, то рушником не накривати.
bon appetit:)
|