Четвер, 02.05.2024, 17:26
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Закуски з риби і креветок

Рибний закусочний торт


Інгредієнти:

►Риба червона слабосолона (форель або сьомга) - 500 г
►Яйця варені - 4 шт.
►Рис відварений - 4-5 ст. л.
►Крабові палички (або креветки) - 1 упаковка

Для крему:
►М'який сир "Філадельфія" - 100 г
►Сметана - 4 ст. л.
►Майонез - 4 ст. л.
►Желатин - 8 г

Для прикраси:
►Зелень
►Червона ікра


Приготування:

Приготування крему. Желатин замочимо в 0,5 склянки води на 30-40 хвилин для набухання і розчинимо на водяній бані.
Поки охолоджується желатин, з'єднуємо в однорідну масу сметану, майонез і м'який сир. Спочатку до сиру потроху додаємо майонез і розтираємо, потім додаємо сметану і гарненько розмішуємо.
Потім, помішуючи, вливаємо в суміш охолоджений до легкої теплоти розчин желатину.
Крем виходить за густотою, як сметана.
Натираємо на дрібній тертці окремо жовтки, білки і крабові палички.
Форму застилає поліетиленовою плівкою. Рибу нарізаємо на тонкі смужки і викладаємо на дно і стінки форми. У форму, викладену скибочками риби, викладаємо шарами:
1) крем,
2) терті жовтки,
3) крем,
4) терті крабові палички,
5) крем,
6) терті білки,
7) крем,
8) рис,
9) крем.
Ставимо форму з тортом в холодильник на ніч для застигання желатинового крему. Через 8-10 годин дістаємо форму з тортом з холодильника, накриваємо зверху тарілкою і перевертаємо: торт опускається на тарілку.
Прикрашаємо торт: зверху червоною ікрою і зеленню по периметру.

bon appetit:)



Категорія: Закуски з риби і креветок | Додав: unknown (28.11.2012)
Переглядів: 929 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Оладки на сметані
Курячі котлети з сиром
Гриби, запечені в горщиках
Салат "Венеція"
Вареники з сиром
Часникові чіпси з лаваша
Ікра кабачкова
Зрази по-чеськи
Сирні роли з фруктами
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua