П`ятниця, 22.11.2024, 07:34
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Торти

Мигдально-мандариновий торт


Інгредієнти:

►Курага - 100 гр.
►Мандариновий сок (приблизно 6-8 мандаринів) - 180 мл.
►Розм'якшене масло - 100 гр.
►Цукор - 100 гр.
►Мелений мигдаль - 180 гр.
►Яйця - 2 шт.
►Борошно - 50 гр.
►Ванільної есенції - 1/2 ч. л
►Порізаного мигдалю - 2 ст. л
►Цукрова пудра для прикраси


Приготування:

З мандаринів вичавити сік. Мигдаль змолоти в дрібну крихту. Курагу дрібно порізати. Покласти курагу в каструлю з мандариновим соком. Довести до кипіння і варити на маленькому
вогні 5 хв. Дати охолонути. Розігріти духовку до 180°С.

Форму прокласти папером для випічки. Збити масло та цукор. По одному додати яйця, весь час збиваючи. Потім додати борошно і мелений мигдаль, ваніль і курагу разом з соком. Гарненько перемішати.

Викласти тісто в підготовлену форму, розрівняти і посипати порізаним мигдалем. Запікати 30-40 хв до готовності, не перетримати, інакше пиріг вийде сухим. Перевірити готовність сірником.

Остудити у формі 5 хв, потім викласти на грати і дати остаточно охолонути.

bon appetit:)



Категорія: Торти | Додав: unknown (18.06.2012)
Переглядів: 782 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Легкий літній чізкейк з ягодами
Курячі зрази з грибами
Лосось запечений під соусом з трав
Бутерброд-гриль з печерицями та сиром
Сирні кубики
Буженина запечена в тісті
Зрази по-чеськи
Какао
Кавове желе
Картопля з грибами в вершках
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua