П`ятниця, 29.03.2024, 02:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Бульйони

М'ясний бульйон



Інгредієнти:

►1,5 кг яловичини з кісткою
►1 цибуля-порей (біла частина)
►чорний перець горошком
►лист лавровий
►2 склянки кубиків льоду
►сіль
►2 горошини запашного перцю
►морква - 1 шт
►цибуля ріпчаста - 1 шт.
►70 г кореня селери

Для відтяжки:

►по 2-3 гілочки петрушки, кропу і кмину
►4 білки


Приготування:

М'ясо вимити, промокнути серветками. Розжарити суху сковороду і обсмажити на ній м'ясо, по 2-3 хв. з кожного боку, до утворення рум'яної
скоринки. Перекласти м'ясо в каструлю, залити водою, поставити на сильний вогонь і довести до кипіння. Зняти шумівкою піну, посолити. Зменшити вогонь.
Моркву, цибулю, цибулю-порей та селеру
вимити, очистити. Моркву нарізати кружками товщиною 1 см, селеру невеликими шматочками, ріпчасту цибулю розрізати на 4 частини. Припекти овочі на сухій розпеченій сковороді, 5 хв. Зелень вимити, обсушити. Цибулю-порей
нарізати довгими шматками. Зв'язати зелень ниткою в пучок. Додати в бульйон обсмажені овочі. Варити на середньому вогні 1,5-2 ч.
Покласти в каструлю зелень і лавровий лист. Готувати 15 хв. Додати горошини чорного перцю. Проварити бульйон ще 10 хв.
М'ясо перекласти в миску і накрити. Шумівкою вийняти овочі та зелень. Бульйон процідити в чисту каструлю.

bon appetit:)


Категорія: Бульйони | Додав: unknown (17.02.2013)
Переглядів: 799 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курка з паприкою у вершковому соусі
Млинцеві мішечки з куркою
Деруни з м'ясом
Паста з лососем і креветками
Ролл Гонконг
Домашня шаурма
Торт "Raffaello"
Печиво з ананасами
Шиш-кебаб
Вафельний торт з ванільним кремом
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua