Субота, 23.11.2024, 12:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Хачапурі

Хачапурі по-аджарський


Інгредієнти:

►1 кг борошна
►250-300 мл води або молока
►1 ст. л. цукру
►15 г сухих або 50 г свіжих дріжджів

Для начинки:
►1 кг молодого сиру (натерти)
►10 яєць
►200 г вершкового масла (нарізати на 10 шматків)


Приготування:

Дріжджі з цукром розвести теплою водою або молоком і залишити в теплому місці на 30 хвилин. Замісити тісто, залишити для вистоювання на 1,5 години. Періодично розминайте тісто. Розділіть на 10 однакових кульок, розкачайте на овальні коржики, викладіть на змащене маслом деко, на кожну насипте сир, сформуйте бортики і випікайте в розігрітій до 220°С духовці до тих пір, поки сир не розплавиться, а тісто не набуде золотистого відтіноку.
Вийміть деко з духовки, на кожне хачапурі покладіть по шматочку масла і розбийте яйце. Випікайте ще 5 хвилин, жовток може залишитися рідким. Подавайте хачапурі гарячим.

bon appetit:)



Категорія: Хачапурі | Додав: unknown (29.11.2012)
Переглядів: 837 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Кава по-східному
Полуничний десерт
Фруктовий коктейль
М'ясний бульйон
Детокс смузі
Сирний крем-суп
Борщ сибірський
Картопляна запіканка з куркою та шпинатом
Салат "Соняшник"
Десерт "Інь-Янь"
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua