Інгредієнти:
►Борошно пшеничне - 20гр. ►Горбуша - 400гр. ►Цибуля ріпчаста - 1шт. ►Паста томатна - 100гр. ►Помідори червоні - 2шт. ►Цукор пісок - 1столова ложка ►Сіль - 1чайна ложка ►Паприка - 1 чайна ложка
Приготування:
Стейк можна брати цілим. Поділити на 2 частини і прибрати всі кістки. Кожен шматочок горбуші обваляти в борошні і підсмажити на олії до злегка золотистої скоринки. Тепер займемося соусом Цибулю очищаємо і нарізаємо вздовж, зубчик часнику так само. На маслі в сковороді обсмажуємо злегка цибулю і часник. Додамо томатну пасту. Повинна бути рідка паста. Якщо такої немає, то 1 ст л густої пасти розвести в 100-150 гр води і додати в сковороду. Туди ж сіль, цукор, нарізані помідори, трохи меленого перцю і паприки. Дати потушитись 2-3 хвилини. У вогнетривкий посуд укладаємо обсмажену горбушу і зверху заливаємо соусом. Ставимо в розігріту духовку на 20 хвилин. Можна таким же чином тушити в каструлі на вогні. Горбуша виходить соковита і пікантна.
bon appetit:)
|