Взяти рибу і відокремити філе. Плавці, кістки і шкуру (голову теж можна) скласти в супову каструлю великого розміру. Влити туди холодної води (3-3,5 літра) і на великому вогні закип'ятити. Повністю знімати піну, що утворюється до тих пір, поки вона не припинить з'являтися. Потім в бульйон додати спеції і очищені овочі. Зменшіть трохи вогонь і варити все ще одну годину. Вийняти все з бульйону, що в ньому варилося, це можна все викинути. Сам же бульйон процідити через марлю, складену в декілька шарів. Нарізати тонкими півкільцями цибулю і спасерувати його в олії до прозорості. Додати очищені і нарізані на дрібні кубики каперси і помідори. Готувати, постійно помішуючи, п'ять хвилин. Кубиками нарізати філе що залишилось. Покласти в суп пасеровані овочі і готувати все 15 хвилин, потім покласти рибу і варити ще п'ять хвилин. Посолити за своїм смаком. У самому кінці можна додати маслини і вимкнути вогонь. У кожну тарілку трохи нарізаної зелені і скибочку лимона.