Для салату: ►помідора - одна штука. ►солодкий перець жовтий - одна штука. ►огірок - одна штука. ►часник - 2 зубчики ►зелень кропу - 1 пучок ►оливкова олія - дві столові ложки ►перець чорний мелений ►сіль
Приготування:
Хліб заллємо молоком. Філе індички і грудинку наріжемо шматочками, пропустимо через м'ясорубку разом з хлібом і цибулею 2-3 рази або подрібнити блендером. Фарш посолити, поперчити і ретельно перемішуємо. З фаршу сформуйте 4 бургера. Аерогриль або духовку нагріємо до 200 ° С, укладемо на решітку бургери і готуємо їх 15 хвилин. За 5 хвилин до готовності покладемо на кожен бургер по скибочці сиру. Для салату овочі наріжемо соломкою, зелень дрібно порубати. Овочі змішаємо з зеленню, посолити, поперчити і заправити оливковою олією. Булочки підсушіть в тостері, нижні половинки змастимо майонезом, далі укладемо на них бургери і накриємо другою половинкою булочок. При подачі на тарілку укладемо по чікенбургеру, а поруч викладемо салат.