Вершки (20% жирності) - 200 мл Кокосова стружка - 200 г Шоколад молочний - 300 г Цукор - 85 г Масло вершкове - 50 г
Приготування:
На маленькому вогні розтопити вершкове масло, вершки і цукор (не кип'ятити) Забираэмо з вогню. Добавляем кокосову стружку. Все
це добре перемышуємо. Всю цю масу викласти у форму, покриту папером і покласти в холодильник на годину. Після цього починаємо різати наші цукерки як
справжні батончики (носики закругляти) і знову прибираємо їх у холодне
місце, але вже на ніч. Якщо не вистачає терпіння, то можна поставити в морозильнику на 2-3 години. Тепер зробимо глазур для батончиків. Беремо плитку молочного шоколаду або темного (на смак), ламаємо його на кубики в тарілку і
наливаємо олію без запаху,
пару столових ложок і ставимо на 40секунд в мікрохвильовку і потім просто розмішуємо ложкою
до однорідної маси. Масло
можна додавати скільки завгодно, домагаючись потрібної консистенції.
Потім потрібно просто над цією тарілкою тримати цукерку і ложкою
поливати цієї глазур'ю. Можна цукерочку класти на вилку або на яку-небудь решітку. Глазур на холодних цукерках схоплюється моментально і лягає досить красиво. Потім можна взяти готову цукерочку пальцями і вмочити низ в глазур. Готові
цукерки покладіть на поліетилен, можна на фольгу, щоб легко можна було їх зняти.