Інгредієнти:
►200 мл молока ►2 яйця ►Щіпка солі, можна додати трохи цукру (за смаком); ►2 - 3 ст. л. рослинної олії ►40 - 50 г борошна (краще спочатку додати 40 г, а якщо здається рідкувато, то підсипати ще)
Приготування:
Збиваємо яйця віночком, сипем борошно, сіль і цукор, потім додаємо молоко. Ретельно все розмішуємо, щоб не було грудочок, в останню чергу вливаємо олію. Тепер починається найцікавіше. Беремо пластикову пляшку, знімаємо з неї кришку і проробляємо в ній дірочку (нам вистачило діаметра 2 - 3 мм). Знову загвинчуємо кришку - готово! Сковороду краще взяти з антипригарним покриттям. Справа в тому, що млинці виходять дуже ніжні, з досить тонкими перемичками, і на звичайній скороді їх важко буде перевертати. Масло у нас є в тісті, тому змазувати нічого не потрібно. Проявіть фантазію! Млинці-павутинки, сніжинки, машинки ...
bon appetit:)
|