Субота, 04.05.2024, 21:55
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти виробів з тіста » Млинці, оладки

Ажурні млинці



Інгредієнти:

►200 мл молока
►2 яйця
►Щіпка солі, можна додати трохи цукру (за смаком);
►2 - 3 ст. л. рослинної олії
►40 - 50 г борошна (краще спочатку додати 40 г, а якщо здається рідкувато, то підсипати ще)


Приготування:

Збиваємо яйця віночком, сипем борошно, сіль і цукор, потім додаємо молоко. Ретельно все розмішуємо, щоб не було грудочок, в останню чергу вливаємо олію.
Тепер починається найцікавіше. Беремо пластикову пляшку, знімаємо з неї кришку і проробляємо в ній дірочку (нам вистачило діаметра 2 - 3 мм). Знову загвинчуємо кришку - готово!
Сковороду краще взяти з антипригарним покриттям. Справа в тому, що млинці виходять дуже ніжні, з досить тонкими перемичками, і на звичайній скороді їх важко буде перевертати. Масло у нас є в тісті, тому змазувати нічого не потрібно.
Проявіть фантазію! Млинці-павутинки, сніжинки, машинки ...

bon appetit:)



Категорія: Млинці, оладки | Додав: unknown (09.05.2012)
Переглядів: 987 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Лазанья з 4 видами сиру
Теплий курячий салат з локшиною
Пишні млинці на молоці
Картопля в духовці
Йогуртовий торт
Оселедець під шубою
Курячий пиріг в горщику
Салат із сьомгою
Паста з фореллю і рікоттою у вершковому соусі
Яловичина, запечена з картоплею
Категорії розділу
Баурсакі [1]
Біляші [2]
Млинці, оладки [22]
Булочки [5]
Вареники [2]
Ватрушки [1]
Галушки [1]
Грінки [1]
Деруни [2]
Коржики [1]
Локшина [1]
Паста [6]
Пельмені [1]
Пиріжки [6]
Піца [7]
Пончики [3]
Пряники [1]
Рогалики [1]
Слойка [1]
Сирники [5]
Тісто [1]
Хачапурі [1]
Хліб [4]
Чебуреки [3]
Шарлотка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua