Середа, 18.12.2024, 07:17
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Кава

Багатошаровий кавовий напій


Інгредієнти:


►Еспресо 30 мл (7 гр свіжомеленого кави).
►Молоко свіже - 150 мл (жирність 3,5%).
►Різні топінги, шоколадна крошка, мелена кориця на ваш смак.


Приготування:

Перемелюмо кавові зерна. Варимо еспресо в гейзерній кавоварці, або в кавомашині, можна варити в турці, але обов'язково кавову гущу потрібно відфільтрувати у френч-пресі.
Виливаємо тепле молоко у френч-прес і починаємо опускати і піднімати фільтр (близько 15-20 разів).
Молоко перетворюється в густу піну і виростає в обсягах в 2 раза . Тут головне не перестаратися і не збити молоко дуже сильно.
Отриману глянсову піну переливаємо у високий келих (Айріш, або ін), чекаємо близько 30 секунд і починаємо акуратно, тоненькою цівкою, вливати приготовлений еспресо.
Якщо зробити все правильно, у вас вийдуть чіткі кавові і молочні шари.
Зверху прикрашаємо напій меленою корицею, шоколадом або солодким соусом.

bon appetit:)

Категорія: Кава | Додав: unknown (27.04.2012)
Переглядів: 852 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Курячі відбивні в томатному соусі зі спагеті
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Запіканка картопляна з фаршем
Млинці «Сюзетт»
Бізе з кавовою начинкою
Чікен Нагетс
Смажені кільця кальмара
Ванільний торт з вишневим лікером
Маргарита
Капоната по-сицилійськи
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua