Вівторок, 30.04.2024, 07:40
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти напоїв » Вина

Полуничне вино



Інгредієнти:

►1 кг полуниці
►1 кг цукру
►0,5 л гарячої води
►0,5 л горілки


Приготування:

Для приготування полуничного вина можна використовувати будь-яку непридатну для інших страв, навіть трохи підгнилу, ягоду.
У ягід видалити плодоніжки. Скласти полуницю в широкий посуд, кілька разів промити, викласти на паперові серветки і дати обсохнути. Подрібнити ягоди в блендері або протерти через сито разом з цукром, перекласти у велику ємність, бажано з широкою шийкою, влити гарячу кип'ячену воду і залишити в теплому місці.
Через 4-5 днів зняти з забродила полуниці піну. Рідину процідити через дрібне сито або паперові фільтри.
У проціджене вино влити горілку. Збовтати, розлити по чистих пляшках і поставити в холодне місце. Через 1-2 дні вино буде готове до вживання.

bon appetit:)


Категорія: Вина | Додав: unknown (13.04.2013)
Переглядів: 1509 | Рейтинг: 1.5/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Тушена гречка з грибами
Пиріг з спагетті
Класичний рецепт римських спагетті «Качо-е-Пепе»
Салат з ананасом і курячою грудкою
Млинці шоколадні
Куряче філе в слойці
Пінгвіни з оливок і сиру
Десертні роли з бананом і вишнею
Іспанська тортилья
Юмбрики
Категорії розділу
Вина [4]
Глінтвейн [4]
Какао [3]
Квас [1]
Кисіль [0]
Коктейлі алкогольні [8]
Коктейлі безалкогольні [13]
Компоти [1]
Кава [6]
Лікери [6]
Лимонад [4]
Наливка [1]
Напої безалкогольні [6]
Пунш [1]
Чай [4]
Шоколад [8]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua