Понеділок, 25.11.2024, 08:08
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Супи

Італійський суп зі шматочками ніжної курочки



Інгредієнти:

Паста
- 300 гр
Оливкова
олія - ​​1 ст. ложка
Куряча
грудка - 300 гр
Цибуля -
1 шт.
Зелений
солодкий перець - 2 шт.
Корінь
селери - 2 шт.
Помідори
- 500 гр
Вершки
10-15% - (Кількість за смаком, не менше 200 мл)
Орегано
- 1 ч. ложка
Тертий
Пармезан - 30 гр


Приготування:

Курячу грудку
відварюємо в підсоленій воді. Бульйон відставляємо в сторону, а курочку розділяємо на великі волокна.
На
середньому вогні близько 10 хвилин тушкуємо в молоці дрібно порубану селерк, зелену цибулю і перець. Пасту відварюємо. Тепер курочку і пасту кладемо в бульйон. Додаємо туди смажену цибулю і селеру, нарізані великими кубиками помідори. Тепер вливаємо вершки і оливкову олію. Варимо під кришкою на помірному вогні до загустіння. Посипаємо приправами. Розливаємо по тарілочках. Зверху посипаємо тертим сиром. Через хвилину сир трохи розплавиться і додасть супу ще більш насичений смак.

bon appetit:)


Категорія: Супи | Додав: unknown (29.03.2012)
Переглядів: 920 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Коктейль "Мохіто"
Банани. Користь і шкода бананів
Салат з сиром Гауда, томатами та свіжим базиліком
Вівсяна каша з Nutella і бананом
Молочні вершки
Алкогольне желе на Новий рік «Jello Shots»
Олів'є-дракончик
Салат "Венеція"
Як вибрати кавун?
Куряче філе, запечене з сиром і беконом
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua