|
Італійський суп зі шматочками ніжної курочки
Інгредієнти:
Паста - 300 гр Оливкова олія - 1 ст. ложка Куряча грудка - 300 гр Цибуля - 1 шт. Зелений солодкий перець - 2 шт. Корінь селери - 2 шт. Помідори - 500 гр Вершки 10-15% - (Кількість за смаком, не менше 200 мл) Орегано - 1 ч. ложка Тертий Пармезан - 30 гр
Приготування:
Курячу грудку відварюємо в підсоленій воді. Бульйон відставляємо в сторону, а курочку розділяємо на великі волокна. На середньому вогні близько 10 хвилин тушкуємо в молоці дрібно порубану селерк, зелену цибулю і перець. Пасту відварюємо. Тепер курочку і пасту кладемо в бульйон. Додаємо туди смажену цибулю і селеру, нарізані великими кубиками помідори. Тепер вливаємо вершки і оливкову олію. Варимо під кришкою на помірному вогні до загустіння. Посипаємо приправами. Розливаємо по тарілочках. Зверху посипаємо тертим сиром. Через хвилину сир трохи розплавиться і додасть супу ще більш насичений смак.
bon appetit:)
|
Категорія: Супи | Додав: unknown (29.03.2012)
|
Переглядів: 920
| Рейтинг: 0.0/0 |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|