Слойка з сирною начинкою та родзинками
Інгредієнти:
►Тісто листкове бездріжджове 400 гр ►Сир 400 гр ►Цукор 3-4 ст л ►Ванілін 1/3 ч л ►Яйце сире 1 шт ►Сметана 1-2 ст л ►Ізюм б / кісточок за смаком ►Яйце для змащення ►Цукрова пудра і кунжут для посипання
Приготування:
Змішати сир, 1 яйце, сметану, ванілін і розпарені обсушені родзинки. Тісто розморозити, розрізати на 2 частини. Розкотити в прямокутник 15 на 35 см. Змастити половиною норми начинки, не доходячи до країв трохи. Згорнути рулетом, край защипнути, перевернути швом донизу. Нарізати на шматочки 3-4 см шириною. Теж саме виконати з другою частиною тіста. Викласти на пергамент, змастити яйцем, посипати кунжутом (або маком, корицею, цукром.). Пекти при 200°С до золотистого кольору. Остудити, посипати цукровою пудрою.
bon appetit:)
|
Категорія: Слойка | Додав: unknown (31.03.2013)
|
Переглядів: 822 |
| Рейтинг: 0.0/0 |
|