П`ятниця, 17.05.2024, 14:27
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти солодощів » Пудинг

Пудинг з сухарями



Інгредієнти:

►сухарі пшеничні - 240 грам
►молоко - 500 грам
►яйце - 3 штуки.
►цукор - 60 грам
►ізюм - 60 грам
►цукати - 60 грам
►масло вершкове - 30 грам
►ванілін - на кінчику ножа
►соус фруктовий - 200 грам


Приготування:

Сухарі розламайте на дрібні шматочки. Яєчні жовтки розітріть з цукром, розведемо холодним молоком, додамо розчинений у гарячій воді ванілін, цією сумішшю заллємо сухарі і залишимо для набухання на 20-30 хвилин.
Охолоджені білки зіб'ємо до стійкої піни. У набряклі сухарі додамо підготовлені родзинки, цукати і, обережно помішуючи, введемо збиті білки.
Масу для пудингу викладемо у змащені маслом форми і випікаємо в духовці при 220-240°С до тих пір, поки краї не почнуть відставати від форми.
Готовий пудинг викладемо з форми. Подаємо, нарізавши на порції, з фруктовим соусом або варенням.

bon appetit:)


Категорія: Пудинг | Додав: unknown (27.05.2013)
Переглядів: 893 | Теги: Пудинг з сухарями | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Гарячий шоколад
Угорський торт "Добош"
Курячий стейк із зеленою цибулею та картоплею
Йогуртовое желе
Теплий курячий салат з локшиною
Веллінгтон з яловичиною
Корейський суп Кукса
Салат «Морський коктейль»
Пельмені
Сирники з начинкою
Категорії розділу
Безе [2]
Бісквіт [1]
Вафлі [3]
Глазур [1]
Десерти [23]
Желе, муси [7]
Кекси [5]
Цукерки [5]
Креми, суфле [3]
Морозиво [6]
Пахлава [1]
Печиво [6]
Тістечка [1]
Солодкі салати [5]
Торти [21]
Фруктові салати [2]
Чізкейк [5]
Пудинг [4]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua