Інгредієнти:
►1кг опеньків ►2 цибулини ►800г картоплі ►300г сметани ►1,5 ч.л. солі ►40мл рослинної олії ►¼ ч.л. меленого перцю
Приготування:
Очистіть опеньки, покладіть їх у підсолену воду і доведіть до кипіння. Варіть 10-12 хвилин з моменту закипання, потім злийте воду. Опеньки наріжте на 2-3 частини. Нарізану цибулю обсмажте 1-2 хвилини на середньому вогні до прозорості. Додайте очищену і нарізану кубиками картоплю, перемішайте і готуйте приблизно 15 хвилин, періодично помішуючи. Посоліть і поперчіть. Відварені гриби покладіть в сковороду до картоплі. Додайте сметану і перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 5-7 хвилин.
bon appetit:)
|