П`ятниця, 22.11.2024, 03:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Грибні

Опеньки з картоплею у сметані


Інгредієнти:

►1кг опеньків
►2 цибулини
►800г картоплі
►300г сметани
►1,5 ч.л. солі
►40мл рослинної олії
►¼ ч.л. меленого перцю


Приготування:

Очистіть опеньки, покладіть їх у підсолену воду і доведіть до кипіння. Варіть 10-12 хвилин з моменту закипання, потім злийте воду. Опеньки наріжте на 2-3 частини. Нарізану цибулю обсмажте 1-2 хвилини на середньому вогні до прозорості. Додайте очищену і нарізану кубиками картоплю, перемішайте і готуйте приблизно 15 хвилин, періодично помішуючи. Посоліть і поперчіть.
Відварені гриби покладіть в сковороду до картоплі. Додайте сметану і перемішайте, накрийте кришкою і готуйте на маленькому вогні 5-7 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Грибні | Додав: unknown (09.09.2012)
Переглядів: 1594 | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Желе з шампанського «Рожевий лід»
Медова запіканка
Спеції для плову
Закуска з болгарського перцю
Брускетта
Салат з курячої печінки та овочів
Закуска "Дракончики"
Гарячий шоколад по-італійськи
Молочний коктейль з медом
Салат "Соняшник"
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 3
Гостей: 3
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua