Інгредієнти:
►коньяк - 1 л ►полуниця - 1 кг ►цукор - 1 кг
Приготування:
Полуницю вимити, відокремити плодоніжки. Скласти ягоди в пляшку, залити коньяком, щільно накрити кришкою і витримати на сонці 2 тижні. Через зазначений час процідити ягідну масу через сито і профільтрувати рідину через 3 шари марлі. Всипати цукор в 0,5 л води і варити, помішуючи, на середньому вогні до тих пір, поки крапля сиропу, опущена в холодну воду, не буде нагадувати м'яку кульку. Дати охолонути. Змішати ягідний настій з цукровим сиропом і розлити по пляшках. Дати постояти 5-6 днів. Зберігати в прохолодному темному місці.
bon appetit:)
|