Неділя, 05.05.2024, 10:51
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Страви з риби

Риба в картопляній скоринці


Інгредієнти:

►Тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріска, пікша і т.д.) 4 шт.
►Яйця - 2 шт.
►Картопля - 4 шт.
►Борошно 2 ст. л. + борошно для обвалювання
►Соняшникова олія
►Сіль


Приготування:

Картоплю потріть на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб відійшла зайва волога. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо. Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні. З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні. Коли з одного боку корочка підрум'яниться, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.

bon appetit:)



Категорія: Страви з риби | Додав: unknown (24.05.2012)
Переглядів: 924 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Канапе на шпажках
Трюфелі
Чахохбілі з курей
Сирні роли
Картопля "Дофін", запечена під сиром
Салат з куркою-гриль
Овочева закуска "дієтична"
Турка для кави. Як вибрати турку для кави?
Гриби, запечені в горщиках
Конвертики з грибами
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua