Інгредієнти:
►Тушки тілапії (або іншої білої риби, наприклад, тріска, пікша і т.д.) 4 шт. ►Яйця - 2 шт. ►Картопля - 4 шт. ►Борошно 2 ст. л. + борошно для обвалювання ►Соняшникова олія ►Сіль
Приготування:
Картоплю потріть на крупній тертці. Віджимаємо руками, щоб відійшла зайва волога. Додаємо яйця, борошно, сіль і перемішуємо. Тушки тілапії обвалюють з двох сторін у борошні. З двох сторін притискаємо до риби картопляну масу. Акуратно кладемо рибу на сковорідку з розігрітою олією. Смажимо на середньому вогні. Коли з одного боку корочка підрум'яниться, перевертаємо на іншу. Зменшуємо вогонь і смажимо до готовності.
bon appetit:)
|