У категорії матеріалів: 11 Показано матеріалів: 6-10 |
Сторінки: « 1 2 3 » |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
►6 кг товстеньких (це важливо) баклажанів, ►7-8 шт. солодких болгарських перців, ►5-6 стручків гіркого перцю, ►5 головок часнику, ►100 г оцту фруктового, ►1 л рослинного масла, ►2 ст. ложки солі. |
Інгредієнти:
►10 шт. баклажанів (тоненьких і довгих), ►200 г ріпчастої цибулі, ►10 середніх морквин, ►10 болгарських солодких перців, ►2-4 ст. відвареної квасолі, ►1 л томатного соку, ►1 велика головка часнику, ►0,5 ст. рослинної олії, ►2 ст. ложки оцту, ►по 1 ст. ложці солі й цукру. |
Інгредієнти:
►5 кг баклажанів, ►0,5 рослинного масла, ►1,5 кг ріпчастої цибулі. ►2 кг солодкого болгарського перцю, ►4 стручки гіркого перцю.
Маринад: ►2,5 л води, ►300 г часнику, ►0,5 л оцту фруктового, ►сіль - 1 ст. на 1 л води. |
Інгредієнти:
►4 кг баклажанів, ►1 головка часнику, ►5 шт. перцю чорного горошком.
Маринад: ►4 л води, ►1,5 ст. фруктового оцту, ►1,5 ст. рослинної олії, ►1 ст. цукру, ►0,5 ст. солі. |
Інгредієнти:
баклажан - один кілограм олія соняшникова - 1/2 склянки оцет винний червоний - 1/2 склянки сіль - дві чайних ложки |
|