Інгредієнти:
►3 кг баклажанів, ►1 склянка товченого часнику, ►100 г петрушки, ►100 г кропу, ►150 г рослинної олії, ►1 ст. ложка з верхом солі.
Приготування:
Баклажани розріжте навпіл, поставте на повільний вогонь і варіть протягом 15 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і дайте стекти воді. Складіть в емальовану каструльку, посоліть, пересипте дрібно нарізаною зеленню. Все змішайте з товченим часником. Залийте рослинним маслом - і під прес. Не забудьте винести на холод. Можна зверху покласти підсмажені цибулю і моркву, але в цьому випадку термін зберігання баклажанів помітно зменшиться (вони швидко прокиснуть).
bon appetit:)
|