Субота, 14.06.2025, 17:52
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Баклажани на зиму

Баклажани квашені


Інгредієнти:

►3 кг баклажанів,
►1 склянка товченого часнику,
►100 г петрушки,
►100 г кропу,
►150 г рослинної олії,
►1 ст. ложка з верхом солі.


Приготування:

Баклажани розріжте навпіл, поставте на повільний вогонь і варіть протягом 15 хвилин. Потім відкиньте на друшляк і дайте стекти воді. Складіть в емальовану каструльку, посоліть, пересипте дрібно нарізаною зеленню. Все змішайте з товченим часником. Залийте рослинним маслом - і під прес. Не забудьте винести на холод.
Можна зверху покласти підсмажені цибулю і моркву, але в цьому випадку термін зберігання баклажанів помітно зменшиться (вони швидко прокиснуть).

bon appetit:)


Категорія: Баклажани на зиму | Додав: unknown (29.07.2013)
Переглядів: 2418 | Теги: квашені баклажани, Баклажани квашені, баклажани на зиму | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Пиріжки з грибами і свининою
Млинці з сиром
Баунті
Чебуреки з грибами і сиром
Апельсинові цукерки
Приправа з стрілок часнику і фізалісу
Яєчні котлети
Холодний суп-пюре з картоплі
Глінтвейн
Гаспачо
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua