Інгредієнти:
►1 стакан манки ►120г сметани (15-20%) ►1 склянка цукру ►3 яйця ►1 чайна ложка розпушувача ►1 склянка борошна
Манник - дуже простий у приготуванні, але водночас дуже смачний пиріг. Незважаючи на те, що в його складі манна крупа, він сподобається навіть тим, хто її терпіти не може. Ну а найсмачніше готувати його з родзинками, від чого він стає ще солодше. Хоча можна додати і будь-яку іншу начинку. Або взагалі готувати без начинки, кому як більше подобається.
Приготування:
Змішати сметану з манною крупою і залишити настоятися на 1 годину. Яйця збити з цукром, додати манно-сметанну суміш, якісно перемішати. Додати розпушувач і борошно, замісити не густе тісто. Вилити тісто у змащену маслом форму, поставити в розігріту до 180°С духовку і випікати близько 40-50 хвилин. Щоб перевірити, чи готовий манник, проткнути його зубочисткою ... якщо сірник сухий, то манник готовий.
bon appetit:)
|