Субота, 11.05.2024, 20:49
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат з курки по-китайськи


Інгредієнти:

►Куряче філе 300 г
►Перець солодкий червоний 1шт
►Морква 1 шт
►Масло рослинне 1 ст.л.
►Соус соєвий 3 ст.л.


Приготування:

Морквину нашаткувати. Поперчити моркву сумішшю перців, додати улюблених сушених трав, побризкати яблучним оцтом і додати трохи рослинного масла. Можна зробити морквину по-корейськи за своїм рецептом. Солодкий перець нашинкуем великими смужками. Також ріжемо і куряче філе. Обсмажимо куряче філе. І робити це будемо в китайському стилі - швидко і на сильному вогні. Якщо у вас є сковорода вок, відмінно! Якщо ні, то підійде і будь-яка інша. На розпеченій сковороді прогріваємо рослинне масло, кидаємо кусочки філе і швидко піджарюємо. Після того, як знімемо зі сковороди куряче філе, на тому ж маслі (тобто, майже без нього) можна обсмажити солодкий перець. Буквально пару хвилин. Морквину ми теж обсмажуємо. Уже зовсім без масла! Воно є в її складі. Залишилося тільки все перемішати. Салат готовий! Можна з успіхом подати на загальній тарілці. Можна так само подавати в порційних креманках, з листям салату. Цей салат з успіхом можна їсти і теплим, і холодним.

bon appetit:)



Категорія: Салати | Додав: unknown (08.05.2012)
Переглядів: 927 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Горбуша запечена в духовці
Відварені креветки
Зрази по-чеськи
Запечені баклажани з рікоттою, помідорами та цибулею
Млинці шоколадні
Курка каррі
Курячі котлети з сиром
Омлет з сьомгою і оливками
Борщ по-полтавськи
Соус "Бешамель"
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua