Інгредієнти:
►Куряче філе 300 г ►Перець солодкий червоний 1шт ►Морква 1 шт ►Масло рослинне 1 ст.л. ►Соус соєвий 3 ст.л.
Приготування:
Морквину нашаткувати. Поперчити моркву сумішшю перців, додати улюблених сушених трав, побризкати яблучним оцтом і додати трохи рослинного масла. Можна зробити морквину по-корейськи за своїм рецептом. Солодкий перець нашинкуем великими смужками. Також ріжемо і куряче філе. Обсмажимо куряче філе. І робити це будемо в китайському стилі - швидко і на сильному вогні. Якщо у вас є сковорода вок, відмінно! Якщо ні, то підійде і будь-яка інша. На розпеченій сковороді прогріваємо рослинне масло, кидаємо кусочки філе і швидко піджарюємо. Після того, як знімемо зі сковороди куряче філе, на тому ж маслі (тобто, майже без нього) можна обсмажити солодкий перець. Буквально пару хвилин. Морквину ми теж обсмажуємо. Уже зовсім без масла! Воно є в її складі. Залишилося тільки все перемішати. Салат готовий! Можна з успіхом подати на загальній тарілці. Можна так само подавати в порційних креманках, з листям салату. Цей салат з успіхом можна їсти і теплим, і холодним.
bon appetit:)
|