П`ятниця, 22.11.2024, 11:02
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Закуски » Салати

Салат "Новорічний Дракон"

Інгредієнти:
2 середніх моркви або 100-150 г моркви по-корейськи
3 яйця
3 картоплини
Філе одного оселедця слабосоленого
1 крупний буряк
1 баночка горошку
Соєвий соус
Майонез
Чаник

Приготування:

Моркву, буряк і оселедець краще приготувати за добу, так салат вийде гармонійніший.
Моркву натираємо на спеціальній тертці, солимо, приправляємо перцем, оцтом, даємо настоятися. В іншому посуді сирий буряк тремо аналогічно моркви, також заправляємо перцем і оцтом. Даємо настоятися пару годин, а краще - доба. У нас вийде морква і буряк по-корейськи. Тепер потрібно потомити їх в гарячій духовці 3-5 хвилин до м'якості (не засмажувати!).

Варимо в різному посуді картоплю і яйця, Ставимо охолоджувати. Філе оселедця ріжемо невеликими шматочками. Оселедець повинен бути слабосолений інакше зіпсуєте салат.

Оселедець заливаємо 1 чайною ложкою соєвого соусу, даємо настоятися кілька годин. Попробуйте оселедець,якщо солений змиваємо частину соусу кип'яченою водою.

Салат викладаємо на блюдо, підклавши під нього листя салату, шарами, надаючи йому форму і вид дракона. Між шарами можна додавати майонез з часником (за смаком).

Складаємо по шарах:

 - морква по-корейськи.

 - яйця варені терті на крупній тертці. Вставляем дракону пащу з червоного солодкого перцю.

 - філе оселедця в соєвому соусі.

 - варена картопля терта. Робимо дракону з стрічок картоплі вуса.

 - буряк по-корейськи.

 - зелений горошок або подрібнені волоські горішки (змішувати не варто). Даємо настоятися 2-3 години в прохолодному місці під харчовою плівкою.

Перед подачею оформляємо дракону морду, лапи, хвіст. Зуби з майонезу. Можна додати свіжий огірок, розкласти пластинки у вигляді луски.

Нічого додатково не солити, салат виходить гостренький.


bon appetit:)






















Категорія: Салати | Додав: unknown (27.03.2012)
Переглядів: 926 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Суп з креветками
Диву по-абхазьки
Блакитна лагуна
Йогуртниця. Як вибрати йогуртницю
Пшеничні млинці з полуницею
Львівський сирник
Риба в медово-соєвому соусі
Груші під шоколадним соусом
Сирний соус до печива
Біляші
Категорії розділу
Бастурма [1]
Бургери [4]
Бутерброди, тости [13]
Гарячі закуски [8]
Жульєн [1]
Закуски з грибів і овочів [7]
Закуски з м'яса і птиці [5]
Закуски з риби і креветок [6]
Ікра овочева [1]
Лечо [1]
Паштети [1]
Салати [38]
Форшмак [1]
Холодні закуски [18]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua