Субота, 18.05.2024, 19:42
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Розсольник

Розсольник по-кубанських



Інгредієнти:

►нирки яловичі - 600 грам
►серце яловиче - 500 грам
►квасоля - 30 грам
►картопля - 6 штук
►цибуля ріпчаста - 2 головки
►маргарин - 100 грам
►огірки солоні - чотири штуки.
►томат-пюре - дві столові ложки
►часник - 5 часточок
►шпик - 100 грам
►бульйон - 3 л
►зелень петрушки
►перець чорний мелений
►сіль


Приготування:

Підготовлені нирки і серце варимо окремо.
Цибулю наріжемо соломкою і пасеруйте з томатом-пюре на маргарині.
Огірки наріжемо скибочками.
Замочену квасолю варимо в бульйоні до напівготовності, додамо нарізану кубиками картоплю і доведемо до кипіння.
Покладемо пасеровані цибулю, томат-пюре, огірки і варимо 10 хвилин.
Перед готовністю додамо нарізані скибочками відварні нирки, серце, сіль і перець.
При подачі розсольник заправимо шпиком розтертим з часником, і нарізаною зеленню.

bon appetit:)


Категорія: Розсольник | Додав: unknown (29.06.2013)
Переглядів: 756 | Теги: Розсольник по-кубанських. розсольни | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
М'ясний бульйон
Лосось з брокколі під сиром
Соус "Тисяча островів"
Сніданок для закоханих
Чікен Нагетс
Сирний соус до печива
Мигдальне какао з безе
Фруктовий салат
Пончики з лимонним кремом
Гарячий шоколад по-італійськи
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua