Субота, 18.05.2024, 17:45
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Перші страви » Розсольник

Розсольник з грибами



Інгредієнти:

►огірок солоний - 120 грам
►гриби білі сушені - 30 грам
►картопля - 600 грам
►цибуля ріпчаста - 1 головка
►петрушка - одна штука.
►морква - одна штука.
►масло вершкове - 40 грам
►сметана - 40 грам
►бульйон грибний - 1,5 л


Приготування:

Гриби переберемо, замочити на 3-4 години в холодній воді, промиємо. Воду процідимо, знову заллємо гриби і зваримо до розм'якшення. Готові гриби нашаткуємо. Солоні гриби наріжемо.
Картопля та овочі наріжемо кубиками. Цибулю і моркву спассеруем на вершковому маслі. Разом з овочами можна злегка спассеруем нашатковані гриби. У киплячий бульйон покладемо нарізану кубиками картоплю, додамо пасеровані овочі з грибами, петрушку, припущені солоні огірки, нарізані соломкою або ромбиками. Варимо 15-20 хвилин. За 5-10 хвилин до закінчення варіння додамо спеції, сіль. Подамо зі сметаною, зеленню.

bon appetit:)


Категорія: Розсольник | Додав: unknown (28.06.2013)
Переглядів: 918 | Теги: Розсольник з грибами, грибний розсольник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Тонке тісто для піци
Пшеничні млинці з полуницею
Гарячий шоколад з Bailey's
Суп із свинини та печерицями
Курка з ананасами
Гарячий шоколад
Шоколадна паннакотта
Шоколадні млинці з карамельними яблуками
Лазанья з 4 видами сиру
Коктейль Russian Flag
Категорії розділу
Борщі [4]
Бульйони [5]
Капустняк [1]
Окрошка [5]
Розсольник [4]
Солодкі супи [5]
Солянка [5]
Супи [15]
Уха [1]
Харчо [2]
Шурпа [2]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua