Інгредієнти:
►Лаваш - 2-3 шт. ►Яйце куряче - 1 шт ►Сметана (20%) - 200 гр ►Сир - 100гр ►Зубчик часнику ►Суміш перців ►Хмелі-сунелі ►Сіль
Приготування:
Лаваш розрізати на шматочки будь-якої форми. Сир потерти на дрібній тертці або перемолоти в крихту в блендері. Змішати яйце, сметану і спеції. Додати сіль і видавити 1 зубчик часнику. (зі спеціями можна експериментувати. Наприклад додати паприку або будь-які на ваш смак) Ретельно перемішати, але не збивати. Змастити шматочки лаваша отриманим соусом і притрусити подрібненим сиром. Помістити в духовку на 5-10 хвилин при температурі 190С. Слідкуйте що б не підгоріли! Деко нічим змащувати не потрібно.
bon appetit:)
|