Субота, 18.05.2024, 12:36
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Другі страви » Гарніри

Курка маринована в кефірі, запечена з картоплею з травами і часником


Інгредієнти:

►Кефір
►Курячі стегна
►Картопля
►Трави
►Сіль, перець
►Часник
►Томати


Приготування:

Робимо маринад. Дрібно поріжте часник, додайте його в кефір, посоліть, додайте перець і трави. Стегна маринуємо протягом 20-25хвилин. Картоплю чистимо, ріжемо часточками. Викладаємо її у форму для запікання, додаємо оливкову олію, сіль, перець, трави. Зубчики часнику розчавити ребром ножа і викласти на картоплю. Томати черрі ріжемо на 4 частини і теж викладаємо у форму. Зверху на картоплю викладаємо курку і заливаємо залишками маринаду. Запікаємо в духовці при 200°С близько 40 хвилин.

bon appetit:)



Категорія: Гарніри | Додав: unknown (26.11.2012)
Переглядів: 1570 | Коментарі: 3 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Лосось запечений під соусом з трав
Маса продуктів у столовій і чайній ложці в грамах
Ролл "Мозаїка"
Рибний закусочний торт
Суп із сиру стілтон
Зрази по-чеськи
Хрустка фарширована картопля з шинкою і сиром
Французькі тости
Юмбрики
Пиріжки за п'ять хвилин
Категорії розділу
Бефстроганов [1]
Биточки [1]
Біфштекс [1]
Страви з яєць [14]
Буженина [2]
Гарніри [19]
Голубці [1]
Грибні [7]
Гуляш [3]
Печеня [1]
Запіканки [8]
Зрази [3]
З морепродуктів [4]
Каші [4]
Котлети [6]
Крокети [1]
Лазанья [4]
Кебаб [5]
М'ясні страви [20]
Овочеві [3]
Омлет [2]
Плов [1]
Рагу [1]
Рататуй [1]
Суші, Роли [12]
Ромштекс [1]
Ростбіф [1]
Страви з риби [15]
Стейк [1]
Тефтелі [2]
Фрикадельки [3]
Чахохбілі [2]
Шашлик [2]
Шніцель [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua