|
У категорії матеріалів: 19 Показано матеріалів: 16-19 |
Сторінки: « 1 2 3 4 |
Сортувати за:
Даті ·
Назві ·
Рейтингу ·
Коментарям ·
Переглядам
Інгредієнти:
►2 кг помідорів, ►200 г ріпчастої цибулі. Для маринаду (на 1 л води): ►50 г солі, ►100 г меду, ►50 г фруктового ароматизованого оцту. |
Інгредієнти:
►5 кг помідорів, ►4 стручки гіркого перцю.
Для фаршу: ►300 г часнику, ►300 г зелені петрушки, ►14 червоних болгарських солодких перців, ►1 скл. 9% оцту. |
Інгредієнти:
Маринад (на 3-літрову банку): ►1,2 л води, ►4 ст. ложки цукру, ►4 ст. ложки оцту, ►4 ст. ложки солі.
|
Інгредієнти:
►Помідори ►Розсіл (на 1,5 літра води): ►100 г цукру ►1 столова ложка солі ►1 столова ложка оцту (есенції) ►1 десертна ложка часнику на 1,5 літрову банку помідорів ►або 1 столова ложка часнику на 3-х літрову банку помідорів |
|
|
Статистика |
Онлайн всього: 1 Гостей: 1 Користувачів: 0
|
|