Інгредієнти:
►Курячі грудки без шкірки - 4 шт. ►Борошно - 1/2 склянки ►Cир пармезан (тертий) - 1/2 склянки ►Приправа для курки - 1 столова ложка ►Сіль - 1 столова ложка ►Оливкова олія - 1 столова ложка ►Спагетті - 1 пачка ►Вершкове масло - 2 столові ложки ►Часник - 3-4 зубчики ►Томатна паста - 1 банка ►Цукор - 1/4 чайної ложки ►Вершки (жирні) - 1/4 склянки ►Сіль і чорний перець за смаком ►Базилік - 6-8 листків ►Дрібно нарізана петрушка - 2 столові ложки
Приготування:
Для панірування вам знадобиться: борошно, тертий сир пармезан, сіль і приправа для курки. Обваляйте грудки з обох сторін в паніровці. Видавіть 3-4 головки часнику. Обсмажте часник до золотистого кольору. Додайте томатну пасту і цукор, доведіть до кипіння, зменшіть вогонь і залиште тушитися на 10 хвилин. Додайте вершки, сіль і перець за смаком, і залишити ще на 3 хвилини. Обсмажте грудки на сковорідці. Викладіть на тарілку, зверху посипте тертим сиром і базиліком.
bon appetit:)
|