Інгредієнти:
►550мл молока ►300г борошна ►¼ ч.л. солі ►3 курячих яйця ►80г вершкового масла ►100г темного шоколаду ►40г цукрової пудри ►20г какао ►10мл світлого рому ►20мл рослинної олії
Приготування:
Шоколад поколоти і розтопити на водяній бані. Нагріти окремо 300 мл молока і додати його в розтоплений шоколад. Ретельно перемішати, щоб шоколад повністю розчинився в молоці. Просіяти 220г борошна додати в неї какао-порошок, цукрову пудру, сіль. Збити цю суміш з молоком, що залишилося. Окремо збити яйця. Ввести збиті яйця в борошняну суміш і перемішати. Вершкове масло розтопити, додати в тісто, туди ж додати ром і розтоплений шоколад. Якщо тісто дуже рідке, необхідно додати ще борошна, тісто має вийде схоже на рідку сметану. Сковороду змастити невеликою кількості масла і розігріти її. Влийте половник тіста, зробіть сковородою кругові рухи, щоб тісто розтеклося по всій поверхні. Смажити приблизно 30 секунд з однієї сторони і 15 секунд з іншої.
bon appetit:)
Джерело: http://lady.gazeta.kz/ |