Інгредієнти:
►Крекер - 100гр. ►Цукор - 50гр. ►Масло - 80гр. ►Цолуниця - 560гр. ►Кукурудзяний крохмал - 8гр. ►Вершкововий сир - 670гр. ►Молоко - 420гр. ►Лимонний сік - 30мл. ►Яйця - 3шт.
Приготування:
Кришимо крекери. Додаємо розтоплене масло, цукор і перемішуємо. Поки не вийде однорідна маса. Потім покриваємо з масою основу форми відправляємо в холодильник на півгодини. Перемелюємо полуницю, додавши кукурудзяний крохмаль, якщо ж полуницю берете свіжу варто додати ще 100г цукру або цукрової пудри. Потім виливаємо суміш в каструлю і готуємо протягом 2-х хвилин на середньому вогні. Змішуємо разом вершковий сир і молоко, до однорідності, потім додаємо лимонний сік. Після чого взбиваємо яйця на маленькій швидкості. Виймаємо основу з холодильника. Заливаємо сирною сумішшю, після чого зверху поливаємо полуничним соусом (не забудьте 1/3 склянки соусу залишити для подачі). Потім за допомогою ножа можна зробити різноманітні візерунки. Після чого відправляємо чізкейк в духовку розігріту до 150°С на 1 годину. Подавати охолодженим, разом з полуничним соусом!
bon appetit:)
|