Класичне блюдо угорської кухні. Рецепт лечо на зиму. Інгредієнти:
►Перець солодкий - 2 кг ►Цибуля ріпчаста - 1 кг ►Помідор - 2 кг ►Рослинна олія - 150 г ►Сіль - 2 ч.л. ►Цукор - 4 ст.л. ►Перець чорний горошком - 1 ч.л. ►Запашний перець - 4 горошини ►Лавровий лист - 2 шт. ►Оцет 9% - 3 ст.л.
Приготування:
Підготувати, перебрати і вимити всі овочі. Помідори подрібнити на м'ясорубці. Цибулю нарізати півкільцями. Перець нашаткувати соломкою. Додати сіль, цукор, олію, перець чорний і запашний. Тушити овочеву суміш 1 годину. В кінці додати оцет, розлити лечо в банки і закрити гвинтовими кришками або закатати.
bon appetit:)
|