Четвер, 16.05.2024, 20:13
Вітаю Вас Гість
Головна | Реєстрація | Вхід
Скажи мені що ти їси, і я скажу тобі хто ти!

Головна » Статті » Рецепти заготовок » Перець на зиму

Лечо на зиму


Класичне блюдо угорської кухні. Рецепт лечо на зиму.

Інгредієнти:

►Перець солодкий - 2 кг
►Цибуля ріпчаста - 1 кг
►Помідор - 2 кг
►Рослинна олія - 150 г
►Сіль - 2 ч.л.
►Цукор - 4 ст.л.
►Перець чорний горошком - 1 ч.л.
►Запашний перець - 4 горошини
►Лавровий лист - 2 шт.
►Оцет 9% - 3 ст.л.


Приготування:

Підготувати, перебрати і вимити всі овочі. Помідори подрібнити на м'ясорубці. Цибулю нарізати півкільцями. Перець нашаткувати соломкою. Додати сіль, цукор, олію, перець чорний і запашний. Тушити овочеву суміш 1 годину. В кінці додати оцет, розлити лечо в банки і закрити гвинтовими кришками або закатати.

bon appetit:)



Категорія: Перець на зиму | Додав: unknown (20.04.2013)
Переглядів: 1229 | Теги: Лечо на зиму | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Випадкові статті
Диву по-абхазьки
Шоколадна паннакотта
Смажені кільця кальмара
Журавлинний морс
Оладки на сметані
Вишневий торт без випічки
Як вибрати кавун?
Як вибрати казан
Рибний закусочний торт
Біляші з куркою
Категорії розділу
Варення [15]
Повидло [2]
Баклажани на зиму [11]
Кабачки на зиму [1]
Огірки на зиму [11]
Перець на зиму [1]
Помідори на зиму [19]
Салати на зиму [1]
Смородина на зиму [22]
Часник на зиму [8]
Заготовляємо зелень [4]
Сушка [1]
Вхід на сайт
Пошук
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Яндекс.Метрика
free hit counters
Передрук матеріалів дозволяється за умови установки активного гіперпосилання на smakoluku.at.ua