Приготувати домашнє морозиво можна вдома, воно в сто разів буде смачніше і корисніше купленого, але з'їсти його потрібно швидко, тому що в ньому немає фабричних консервантів. Спробуйте, не полінуйтеся, але пам'ятайте, що яйця потрібно брати обов'язково свіжі, у якості яких ви впевнені.
Інгредієнти:
►1 склянка молока ►400 гр. цукру ►100 гр. шоколаду ►6 жовтків ►3 склянки жирних вершків
Приготування:
Молоко, цукор і жовтки поставте на водяну баню. Туди ж поламайте шоколад. Тушіть цю суміш і помішуйте, поки вона не загусне. Дайте їй охолонути і введіть туди збиті в міцну піну вершки, гарненько розмішайте, розкладіть по формах або в загальну форму і поставте в холодильник.
Прикрасити таке морозиво можна свіжими ягодами, шматочками фруктів, цукатами, цукерками та ін, на ваш розсуд.